Disclaimer

Alle informatie die op Annulive.com te vinden is of waarnaar wij linken vanaf onze website is met grote zorg voor de Nederlandse bevolking samengesteld of in het geval van linken: met grote zorg geselecteerd. Echter, de informatie is nooit een vervanging van adviezen of informatie die door medisch specialisten worden verstrekt. Annulive.com is dan ook op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele fouten in de gegeven informatie, of informatie die niet compleet is.

Vanwege het feit dat we onze website willen vullen met goede informatie, linken wij regelmatig naar andere sites waarop artikelen, filmpjes, beeldmateriaal of ander soort content staat. In sommige gevallen plaatsten we stukjes content van andere sites op annulive.com. Daarnaast maken wij zelf content om de site mee te vullen. Voor alle vormen van content geldt (of dat nu door onszelf is gemaakt, afkomstig is van andere websites, of dat het om content  gaat waarnaar wij linken vanaf onze website) dat wij op geen enkele manier aansprakelijk kunnen worden gesteld. Ook niet als de content foutieve informatie bevat of incompleet blijkt te zijn.

Wij hoeven niemand op de hoogte te stellen, wanneer wij content op annulive.com verwijderen. Hetzelfde geldt voor de toevoeging van content aan de website. Wij hebben alle rechten om content te verwijderen en content toe te voegen.

Indien je adviezen, tips of informatie die je op ons blog of op websites vindt waarnaar wij linken wilt gebruiken voor privé of zakelijke doeleinden, dan is dat geheel voor eigen risico.