Reizen in Afrika

Reizen 0 Reacties

In Afrika kun je prachtige reizen maken. Afrika is enorm uitgestrekt en kent enorm veel verschillende landschappen en naturen. In dit artikel kun je veel informatie vinden over verschillende Afrika reizen. We richten ons voornamelijk op het zuidelijke deel van het Afrikaanse continent.

Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika heb je meer dan 500 nationale parken en reservaten die ervoor zorgen dat Zuid-Afrika uitermate geschikt is voor natuurliefhebbers. Ook dierenliefhebbers kunnen hier heen gaan als ze de grote vijf willen gaan zien. Ook al ben je niet zo’n dierenliefhebber is het alsnog aan te raden om een safari te doen omdat dit enorm indrukwekkend is. Ook kun je steden Johannesburg en Kaapstad bezoeken bijvoorbeeld. Een ding wat je ook niet gemist wilt hebben in Zuid-Afrika is de beroemde Tafelberg in Kaapstad.

Botswana

Ook Botswana is een geweldige bestemming als je graag op safari wilt. Het grote voordeel van Botswana is dat de accommodaties ongelooflijk luxe zijn als je dit vergelijkt met andere landen. Door de lage dichtheid van de bevolking biedt dit land ook heel rust en heel veel ongerepte natuur. Door de slechte wegen in het land kun je het best rondreizen met binnenlandse vluchtjes.

Namibië

Het meest dunbevolkte land van Afrika is Namibië. Ongeveer twee inwoners per vierkante kilometer geeft aan wat voor rust en ongerepte natuur er wel niet te vinden is. Namibië kun je uitermate goed verkennen op eigen initiatief met bijvoorbeeld een huurauto. Er zijn veel verschillende landschappen te vinden en dat maakt dit land ook zo bijzonder. Wat ook bijzonder is aan dit land is dat je stammen kunt bezoeken die nog steeds in de natuur leven

Mauritius

Als je nu wel naar Afrika wilt maar ook wilt genieten van je vakantie door te genieten van de zon en de zee is het eiland Mauritius een goede keuze. Door de eindeloze stranden is dit een prachtige kust waar je enorm van kunt genieten. Je kunt hier bijvoorbeeld ook aan watersporten doen. Tevens is er ook genoeg in het binnenland te zien zoals theeplantages en enorm grote suikervelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *