Verschillende soorten kartonnen koffiebekers

Werk 0 Reacties

In uw bedrijf bij de koffieautomaat of in de kantine, tijdens evenementen, of bijvoorbeeld in de koffiekiosk zijn kartonnen koffiebekers superhandig. Ze zijn licht van gewicht, makkelijk op te stapelen en te vervoeren en bovendien zeer geschikt voor een deksel. Bedrukt met uw eigen afbeelding, tekst, naam of logo heeft u ook nog eens een mooi reclamemiddel in handen.

Voordelen van kartonnen koffiebekers

De oude en vertrouwde plastic bekertjes voor koffie zijn nog steeds overal verkrijgbaar, echter is er een grote opmars van de kartonnen beker. Dat is ook niet zo gek want er zitten veel voordelen aan bekers van karton. We noemen er een aantal:

  • De beker is steviger
  • Zeer geschikt voor een deksel
  • Biologisch afbreekbaar
  • Drinkt prettig
  • Luxe uitstraling

 

Naast de reguliere enkelwandige bekers zijn er ook dubbelwandige verkrijgbaar. Hierin blijven dranken nog langer warm! Bovendien liggen ze nog steviger in de hand en geven ze een nog luxer beeld.

Diverse formaten verkrijgbaar

Kartonnen koffiebekers zijn doorgaans leverbaar in verschillende maten. Welke maat beker past het nu het best bij u? De standaardmaat voor automaat bekers is 180 ml. Voor warme chocolademelk en cappuccino is een beker met een inhoud van 200 ml zeer geschikt. Voor bijvoorbeeld een latte macchiato of een extra grote koffie kunt u bekers van 300 ml gebruiken.

Schenkt u handmatig koffie in dan is een beker van 150 ml zeer gangbaar. Tot slot is er nog de espresso beker, een kleintje met een inhoud van 100 ml.

Bedrukking op de beker

Om de koffiebekers een persoonlijk tintje te geven laat u ze bedrukken met uw eigen tekst of afbeelding. Dit zorgt voor herkenbaarheid en eenheid. U levert voor het bedrukken meestal zelf een digitaal bestand aan. De leverancier zorgt voor een drukproef en daarna het bedrukken van de bekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *